Informacja o kursach

Podanie o przyjęcie na kurs

W roku szkolnym 2018/2019 nie zostanie uruchomiony Kwalifikacyjny Kurs zawodowy R.03. Zapraszamy do zapisów w wprzyszłym roku

T06 - sporządzanie potraw i napojów - plan zajęć

Kurs kwalifikacyjny T.06 Sporządzanie potraw i napojów
terminarz zajęć w roku szkolnym 2018/2019


Semestr I

1

27.09 - 29.09

2

04.10 - 06.10

3

11.10 - 13.10

4

18.10 - 20.10

5

25.10 - 27.10

6

08.11 - 10.11

7

15.11 - 17.11

8

22.11 - 24.11

9

29.11 - 01.12

10

06.12 - 08.12

11

13.12 - 15.12

12

03.01 - 05.01

13

10.01 - 12.01

14

31.01 - 02.02

15

07.02 - 09.02

Semestr II

16

14.02 - 16.02

17

21.02 - 23.02

18

07.03 - 09.03

19

21.03 - 23.03

20

28.03 - 30.03

21

11.04 - 13.04

22

25.04 - 27.04

23

09.05 - 11.05

24

23.05 - 25.05

25

30.05 - 01.06

26

06.06 - 08.06

27

13.06 - 15.06


Plan zajęć kursu kwalifikacyjnego T.06 - sporządzanie potraw i napojów


czwartek 09.05.2019 r.

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

K.Woroch

15.50-16.35

K.Woroch

16.40-17.25

K.Woroch

17.30-18.15

Wyposażenie i zasady bhp w gastronomii

G. Joszko

18.20-19.05

G. Joszko

19.10-19.55

G. Joszko

piątek 10.05.2019 r.

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

K.Woroch

15.50-16.35

K.Woroch

16.40-17.25

K.Woroch

17.30-18.15

Zasady żywienia człowieka

G. Joszko

18.20-19.05

G. Joszko

19.10-19.55

G. Joszko

sobota 11.05.2019 r.

 

Przedmiot

Realizujący

8.00-8.45

Przedsiębiorstwo gastronomiczne

G.Nowińska

8.50-9.35

G.Nowińska

9.40- 10.25

G.Nowińska

10.30-16.10

Pracownia gastronomiczna (6 h)

E.Staszewska

czwartek 25.05.2019 r.

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

K.Woroch

15.50-16.35

K.Woroch

16.40-17.25

K.Woroch

17.30-18.15

Zasady żywienia człowieka

G. Joszko

18.20-19.05

G. Joszko

19.10-19.55

G. Joszko

piątek 24.05.2019 r.

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Zasady żywienia człowieka

G.Joszko

15.50-16.35

G.Joszko

16.40-17.25

G.Joszko

17.30-18.15

Język obcy zawodowy

B.Rólski

18.20-19.05

B.Rólski

19.10-19.55

B.Rólski

sobota 25.05.2019 r.

 

Przedmiot

Realizujący

8.00-8.45

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

K.Woroch

8.50-9.35

K.Woroch

9.40-15.20

Pracownia gastronomiczna (6 )

E.Hartwich

 czwartek 30.05.2019 r.

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

K.Woroch

15.50-16.35

K.Woroch

16.40-17.25

K.Woroch

17.30-18.15

Wyposażenie i zasady bhp w gastronomii

G. Joszko

18.20-19.05

G. Joszko

19.10-19.55

G. Joszko

piątek 31.05.2019 r.

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

K.Woroch

15.50-16.35

K.Woroch

16.40-17.25

K.Woroch

17.30-18.15

Zasady żywienia człowieka

G. Joszko

18.20-19.05

G. Joszko

19.10-19.55

G. Joszko

sobota 01.06.2019 r.

 

Przedmiot

Realizujący

8.00-8.45

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

K.Woroch

8.50-9.35

K.Woroch

9.40-15.20

Pracownia gastronomiczna (6 )

A. Nowakowski

kontakt:
tel: (52) 315 59 60
(52) 315 04 92
fax: wew: 139
e-mail:
sekretariat@zs-bielice.pl




Rajd Weteranów Szos



Regionalne Targi Rolne
retro
szk

Program Aktywny Uczeń


MEN


Kuratorium Oświaty


Centralna Komisja Egzaminacyjna


Okręgowa Komisja
Egzaminacyjna

/
Starostwo Powiatowe w Mogilnie


Urząd Miejski w Mogilnie

Współpracujemy z:


Fundacja Powiatu Mogileńskiego




Copyright © 2011 ŁJ SM